Avlopp Värmland

RING OSS - 054-220 89 17

Om oss

Vi är specialiserade på alla typer av avloppsarbeten såsom dränering, underhåll och anläggning av enskilt avlopp i Värmland med markbädd och infiltration.

Välkommen till Kilbergs Schakt i Säffle AB – er expert på avlopp i Värmland! Vi är specialiserade på alla typer av avloppsarbeten såsom dränering, markbädd och infiltration för att nämna några av våra arbetsområden. Faktum är att vi har över 20 års erfarenhet av just detta. Något som talar för vår expertis inom området! 

Vi hjälper kunder i hela Värmland med utgångspunkt i Karlstad. Hur kan vi hjälpa just er? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Avlopp i Värmland 

Behöver ni underhålla ett redan befintligt eller anlägga ett nytt avlopp i Värmland? Vi hjälper er att byta ut ert gamla avlopp och installera ett nytt! Med det sagt kan vi bistå er genom alla steg i processen och hjälpa er oavsett behov.

Vi utför alla typer av avloppsarbeten och erbjuder både specialiserade tjänster och skräddarsydda lösningar inom allt vad gäller dränering, markbädd, infiltration och avlopp i Värmland. Tack vare våra många år i branschen har vi dessutom hunnit samla på oss ett brett nätverk med värdefulla kontakter. 

Vi jobbar till stor del åt ledande företag som:

  • NCC, Nordic Construction Company AB 
  • Skanska (Asfalt) AB
  • PEAB AB
  • Segermo Entreprenad AB / NRC Group Sverige AB 
  • Karlstads Byggtjänst AB

Vi kan allt om enskilt avlopp i Värmland! Tveka inte att höra er om ni behöver hjälp med utbyte av gamla avlopp eller anläggning av nya.

Markbaserad rening

Vi anlägger enskilda avlopp i Värmland med både markbädd och infiltration! Både markbädd och infilitration bygger på att man kort och gott använder marken för att rena avloppsvattnet. När ni anlitar oss ger vi självfallet tips och råd om vilken systemlösning för rening av avloppsvatten som är mest lämpad för er och er mark, utifrån era förutsättningar. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens av att hantera enskilda avlopp i alla typer av markförhållanden.

Därför ska ni anlita oss

För ett hållbart, kvalitativt och säkert resultat är det av största vikt att alla typer av avloppsinstallationer genomförs ordentligt. När ni anlitar oss kan vi därför garantera att samtliga av våra avloppsarbeten utförs av kompetent och behörig personal. Vi värderar nämligen hög kvalitet och säkerhet, och tummar aldrig på någon av delarna. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan vi hjälpa just er med enskilt avlopp i Värmland. Vi är alltid redo att kavla upp ärmarna och rycka in, oavsett var i Värmland ni befinner er!

Behöver ni underhålla eller anlägga ett nytt enskilt avlopp i Värmland? Vi hjälper er att byta ut ert redan befintliga gamla avlopp och installera ett nytt!

Behöver ni hjälp att underhålla ett redan befintligt enskilt avlopp eller installera ett nytt? Då finns vi här för er. Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt från underhåll och anläggning av nya enskilda avlopp i Värmland till dränering av husgrunder.

Kilbergs Schakt i Säffle AB


Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad

054-220 89 17

[javascript protected email address]

559046-1363


Avlopp

Markbädd & infiltration


logo-image

Om Oss

Behöver ni hjälp att underhålla ett befintligt eller anlägga ett nytt enskilt avlopp i Värmland? Anlita oss för stort som smått! Välkommen.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Kilbergs Schakt i Säffle AB

Org nr: 559046-1363
Båtsmansgatan 5 A
652 28 Karlstad
Tel: 054-220 89 17

Hitta hit